Bemutatkozás

Az „IRODABERENDEZÉS” Kft. 1996-ban alakult kecskeméti székhelyű vállalkozás. Célja az innovatív, növekedésorientált hazai kis- és középvállalkozások fejlődésének támogatása széleskörű szolgáltatásokkal.

Cégünk tevékenységi köre a cégalapítás óta letelt évtizedekben folyamatosan bővült, a kezdeti különböző típusú bútorok, világítási eszközök, egyéb irodai berendezések kereskedelme mellett jelenleg információ-technológiai szaktanácsadással, web alapú szoftverfejlesztési szolgáltatással, webáruházak design terveinek elkészítésével, digitális irodagépek, illetve légi felvételt biztosító gépek köré szakosodott szolgáltatásokkal, valamint nyomdai gépek gyorsnyomdai jellegű szolgáltatások nyújtásával is foglalkozunk. Továbbá kialakításra került egy speciális szolgáltatás csomag, melyet web-to-print néven vezetünk be a piacra.

Ezekhez az elvárásokhoz igazodik társaságunk humán erőforrása, a feladatok elvégzésében szakképzett munkavállalók vesznek részt.

Az ügyvezető szakmai háttere, tapasztalata és elkötelezettsége mellett friss, újdonságokra nyitott szemlélete segíti az ügyfelekkel a hatékony együttműködést. A vállalkozás célja, hogy hosszú távú, biztonságos és harmonikus együttműködést teremtsen megbízói között és biztosítsa partnerei elégedettségét.